Rooms

Home / Rooms

Luksuzni apartmani u Gradiški: Vaša baza za odmor i udobnost

Dobrodošli u Hotel Nacional u srcu Gradiške, gdje luksuz isprepliće sa udobnošću kako biste doživjeli nezaboravan boravak. Naši apartmani su savršeni za putnike koji traže mirno i luksuzno utočište na predivnoj destinaciji u Bosni i Hercegovini.

Naši apartmani

Nudimo raznovrsne apartmane koji će zadovoljiti svačije potrebe. Od prostranih apartmana za parove do obiteljskih apartmana sa sofisticiranim sadržajima, svaka jedinica je pažljivo uređena kako bi gostima pružila udoban boravak.

  • Naši apartmani su opremljeni flet televizorima i klima uređajima kako bi Vaš boravak bio što ugodniji.

Savršena Lokacija

Hotel Nacional se ponosi svojom povlašćenom lokacijom u samom srcu Gradiške. Smješten uz samu obalu rijeke Save, naš hotel nudi prekrasne poglede na rijeku i park u neposrednoj blizini. Šetnja uz obalu i uživanje u prekrasnim zalascima sunca postat će Vaša omiljena aktivnost.

Manufaktura pub

Kao dodatni bonus, Hotel Nacional je povezan sa Manufaktura Pubom, jedinstvenim mjestom gdje se može čuti kvalitetna muzika. Ovdje možete uživati u različitim žanrovima, uključujući rock, jazz i blues. Domaćini smo mnogih izvođača iz cijele regije, čineći Vaš boravak nezaboravnim.

Rezervišite sada

Ostvarite svoju rezervaciju za boravak u našim luksuznim apartmanima u Gradiški već danas. Doživite najbolje što ovaj grad i naš hotel imaju za ponuditi. Vaša avantura u Gradiški počinje ovdje.

Awesome apartments in Gradiška by the river Sava

Luxury room